SDR

Deze speciale Business Unit van Janson Bridging richt zich op de samenwerking met organisaties die actief zijn op het gebied van veiligheid en rampenbestrijding. Niet alleen omdat die de laatste jaren steeds meer betrokken zijn geraakt bij de bestrijding van natuurrampen maar ook omdat wij het belangrijk vinden actief betrokken te zijn bij de hulpverlening na wapengeweld.

Janson Security & Disaster Relief Services (SDR) is voor civiele en militaire veiligheidsorganisaties een gesprekspartner op het juiste niveau. Onze mensen hebben zelf jarenlang in veiligheidsorganisaties gediend en ruime ervaring in het veiligheidsveld opgedaan. Dit maakt het personeel van Janson Bridging ervaren ondersteuningskrachten voor hulporganisaties. Onze professionals zijn gericht op innovatie en samenwerking en ze zetten hun expertise graag in om de wereld een stukje veiliger te maken.

Daarom werken we graag mee aan het behalen van de doelen van de 2030 Agenda voor Sustainable Development, zoals vastgesteld door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Janson Bridging heeft de overtuiging dat het een substantiële bijdrage kan leveren aan de realisatie van deze doelstellingen voor sociale ontwikkeling, veiligheid en duurzaamheid door:

  • Onze omvangrijke kennis op het gebied van modulaire stalen bruggen, pontonsystemen, roro’s en ferry’s.
  • Ons vermogen om snel en vakkundig kwalitatieve, betrouwbare, duurzame en betaalbare horizontale infrastructuur te realiseren.
  • Onze expertise op het gebied van multi-stakeholder projectontwikkeling.

Onze modulaire producten zijn uitermate geschikt om deze doelstellingen te realiseren. Als gevolg van de modulariteit zijn de producten aan te passen aan bijna iedere situatie en bovendien veelal vanuit voorraad leverbaar! Maak kennis met onze SDR-professionals en ontdek wat Janson Bridging SDR voor u en uw organisatie kan betekenen.Wat kunnen we voor u overbruggen?

Vertel ons uw uitdaging en wij nemen snel contact op om samen de beste oplossing uit te werken voor uw project.

Neem contact op

Uitgelicht

Oplossingen

Oplossingen

Janson Bridging is dé marktleider in Europa voor de verhuur en verkoop van stalen modulaire bruggen, pontons, roro’s en ferry’s. Onze innovatieve oplo...
Balkbrug (JSK)
Oplossing

Balkbrug (JSK)

Jansons balkbruggen (JSK) zijn ontworpen voor een relatief korte vrije overspanning tot maximaal 21 meter. De balkbrug wordt vaak ingezet als tijdelij...