Engineering

Adequate oplossingen volgens bestek, normen en regelgeving! Wellicht heeft u het concrete eindproduct in de vorm van een brug, ponton, roro of ferry al helemaal in gedachten. Of misschien heeft u nog een breder geformuleerd probleem waarvoor een Janson Bridging product de oplossing kan zijn.

In alle gevallen werkt ons grote team van inhouse engineers aan uw oplossing. Onze professionals zijn te raadplegen voor zowel reactiekrachten en/of statische berekeningen als voor uw vragen over wetgeving, EU-regels en wereldwijde normen. Natuurlijk staan we ook ter beschikking voor het bedenken van een concrete oplossing voor uw infrastructurele problemen.

Ontwerp in 3D

Nadat we uw vraag volledig in beeld hebben en diverse scenario’s hebben bekeken, kiezen we in overleg de beste oplossing. Het ontwerp dat onze engineers vervolgens maken, is driedimensionaal. 3D-ontwerpen heeft als groot voordeel dat het faalkosten reduceert, omdat het de complete constructie in beeld brengt. Bovendien helpt het bij het visualiseren van de oplossing.

 

Wat kunnen we voor u overbruggen?

Vertel ons uw uitdaging en wij nemen snel contact op om samen de beste oplossing uit te werken voor uw project.

Neem contact op

Innovatie

Ons engineeringteam werkt naast onze opdrachten ook doorlopend aan productontwikkeling. Zo veranderen onze producten en diensten mee met onze opdrachtgevers en weten we steeds opnieuw te verrassen met innovatieve nieuwe concepten. Zo ontwikkelde we inhouse de eerste tijdelijke modulaire beweegbare zwaarverkeersbrug van het land. Heeft u dus een vraag of probleem dat u aan ons wilt voorleggen? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek!

 

Meer over de JDB

Uitgelicht

Oplossingen

Oplossingen

Janson Bridging is dé marktleider in Europa voor de verhuur en verkoop van stalen modulaire bruggen, pontons, roro’s en ferry’s. Onze innovatieve oplo...
Projecten

Projecten