JDS

Militaire uitdagingen? Civiele oplossingen! Teruglopende defensiebudgetten, een tekort aan middelen of verouderd materieel kunnen militairen beperken in hun vermogen om snel te reageren in crisissituaties zoals oorlogen, rampen en vluchtelingenstromen. Wereldwijd ondersteunt Janson Defence Services (JDS) krijgsmachten in hun logistieke vraagstukken op het gebied van bereikbaarheidsvoorzieningen zoals bruggen.

 

Hierin bieden wij een bruggenportfolio gebaseerd op de STANAG 2021, waarmee militairen altijd snel de juiste brug op het juiste moment tot hun beschikking hebben. Daarnaast ondersteunen wij deze organisaties op het gebied van engineering, onderhoud, inspectie en opleidingen. Zo bieden wij een unieke waarde propositie in het ondersteunen van militaire organisaties voor het beschermen van hun naties.

 

Militaire Toolbox

JDS biedt legerorganisaties wereldwijd een unieke propositie met een militaire Toolbox. Deze propositie biedt adaptiviteit. Uw militaire engineers worden continu bijgeschoold en getraind in het gebruik van de laatste Line Of Communications Bruggen (LOCB) onder het gewenste Service Level Agreement. Met een gegarandeerde beschikbaarheid bieden wij ondersteuning bij militaire missies en oefeningen.

 

Download JDS Brochure

 

 

 

Wat kunnen we voor u overbruggen?

Vertel ons uw uitdaging en wij nemen snel contact op om samen de beste oplossing uit te werken voor uw project.

Neem contact op

Janson Defence Services (JDS)

  • Total-Force, adaptieve krijgsmacht, resilience

  • STANAG 2021

  • Tot MLC 120T/150W

  • Beschikken versus bezitten 

Uitgelicht

SDR

SDR

Deze speciale Business Unit van Janson Bridging richt zich op de samenwerking met organisaties die actief zijn op het gebied van veiligheid en rampenb...
Over ons

Over ons

Janson Bridging is marktleider in Europa voor de verhuur van stalen modulaire bruggen, pontons, roro’s en ferry’s en wereldwijd het grootste verhuurbe...
Projecten

Projecten